måndag 23 februari 2015

Små saker

Det finns små saker som gör vardagen roligare. Som ekorrar... Kan man motstå dem? 
Och i brist på blåsippor gör min saint paulia en insats för att ge lite vårkänsla. Det är en sort som brukar blomma så fort det blir lite mer ljus, den skulle jag vilja ha fler av så jag får försöka komma ihåg att ta bladsticklingar. Snart.

 I verkstaden är världen turkos...


Jag tycker mycket om den färgen men nu har jag inga mer glasskivor av den så jag måste göra en beställning. Det känns alltid motigt att ta tag i. Lite av en tröskel att ta sig över innan man har sammanställt allt det som man behöver. Men det känns bra när förrådet är påfyllt igen. 

Och så har jag målat en del... Men försökt att göra på ett annat sätt än vanligt. Jag har låtit färgerna rinna. Inte lätt när man som jag gillar att ha kontroll. Ska jobba vidare med det ett tag...


Och så njuter jag av det gudomliga ljuset som är tillbaka. Som stillsam poesi vilar det över markerna.


2 kommentarer:

 1. Ljus... Mm... Det är efterlängtat nu! Otroligt vackra bilder av både små krabater i trädgården och landskapet. Och fantastisk turkos färg på de nya glaset. Den känns både lugn och krispigt fräsch.

  Önskar dig en fin torsdag!
  ~ Maria ~

  SvaraRadera
 2. Jag har varit dålig på att uppdatera det senaste men blir så glad för din hälsning. Och ljuset är verkligen efterlängtat! Det är så härligt när kvällarna blir längre och längre. Längtar efter när man kan ha dörrarna öppna igen :)

  Ha en fin fortsättning på veckan Maria!

  SvaraRadera