måndag 7 april 2014

Bara till mig

Ibland längtar jag efter att sy bara helt kravlöst. Inte för att det är något jag ska visa upp eller göra ett mönster av. Något enkelt till mitt kök. Bara till mig. Här har jag fått lite utlopp för sylusten med det enklast tänkbara. Lätt och väldigt roligt. Jag har skurit sju cm breda remsor som jag sedan sytt ihop till en enda lång "oändlig" remsa, sedan har jag skurit den igen till den bredd som jag vill att mina löpare ska ha.
Och varför sy en när man kan sy många... :)
Min långa remsa räckte till ett par scrappiga grytlappar också.


2 kommentarer:

  1. O, visst är det där otvungna härligt! Det händer, inte ofta men ibland, att det blir någon minut över här också :). Då gäller det att stjäla den till något som man verkligen, verkligen längtat efter. Dina löpare är så fina! Våriga och ljusa. Ha en fortsatt fin vecka och en fin påskhelg! Hoppas solen lyser i Västergötland :).

    Kram ~ Maria ~

    SvaraRadera
  2. Ja ibland är det precis det som man behöver - att få göra något bara för att man vill just då. Jag hoppas du får tid till att göra det du längtar efter också :) Här lyser solen, en riktig energikick det också. Önskar dig en fin vecka och en härligt solig påsk då du får göra mycket av just det du vill :)Ibland är det ju också att med gott samvete göra ingenting och njuta av nuet :)
    Kram

    SvaraRadera