fredag 5 juli 2013

Sommarlättja

Nu tänker jag vara ledig ett par veckor. Gå barfota i gräset, vara allmänt onyttig och lyssna på svalorna, som förhoppningsvis flyger högt, högt. Det sägs ju att det blir vacker väder då...

Ett par bilder från senaste bränningen
och
 så hörs vi om ett par veckor igen :)

4 kommentarer:

 1. Vara ledig och allmänt onyttig. ..så härligt det låter! Jag varvar de lediga och arbetsdagarna, men det skulle vara skönt att koppla bort totalt länge.

  SvaraRadera
 2. Låter som en härlig plan för framtiden tycker jag :). Ha ett par sköna veckor av vila och avkoppling och välkommen tillbaka med dina vackra bilder och kloka tankar.

  Kram från Maria

  SvaraRadera
 3. Vad kul det är att blogga runt och plötsligt hitta bloggar man gillar, med mycket kreativa människor - klassar din blogg som en sådan! Den hamnar i min favoritlista.
  När man kollar runt tror man ju ofta att skrivaren är någon som bor långt bort, men så var det ju inte här såg jag. Bor själv i Habo kommun (å har för övrigt en kusin som bor i Velinga - ja, världen är inte stor).
  Ha en skön ledighet!

  SvaraRadera

 4. Maria (jag blommar): Jag brukar också göra så och varva mina dagar. Men det var skönt att verkligen vara helledig, känner att det nog till och med har laddat idébatterierna :)

  Maria (tant Grön): dina kommentarer värmer och gör mig alltid glad, tack :)

  Marie: Tack för din fina kommentar, roligt att du tycker om det du ser och roligt att du har hittat just till min blogg :)Världen är verkligen inte stor... Habo passerade jag igår :)

  SvaraRadera