måndag 9 september 2013

Spår av liv

Ibland känns det som om ingenting blir färdigt men ser man sig omkring så finns det spår av aktivitet både här och där, det händer en hel del. Mitt syprojekt bär verkligen spår av liv... Lösa trådar i massor...
Nu ska jag göra en "quiltsandwich" av den med framsida, vadd och baksida. Den är sydd på linne som gärna vill dra sig och bli snett, antar att det blir mycket tråcklande för att få den någorlunda rak innan jag börjar att quilta.
 
Att öppna ugnen är alltid spännande. Mitt försök till en ny variant av ljuslyktor var inte bra, rent av skrämmande fult! Usch! Men så är det med alla idéer, de måste testas. De nya faten med hjärtan blev jag i alla fall nöjd med. Kanske passande som bröllopspresent?

Och så blir det ju rätt stökigt när jag håller på i verkstaden, en liten bild från mitt arbetsbord. Jag vet att det är dags att städa när det tar längre tid att leta reda på det verktyg som jag behöver än det tar att använda det...
Det har inte blivit så mycket tid att vara utomhus fast vädret är fullständigt ljuvligt. Milt och varmt med det där speciella gyllene septemberdiset i luften.
Men tid att äta äppelpaj har vi haft. Tack och lov!
 
 
 

1 kommentar: