tisdag 22 juli 2014

Gubbakärlek och salta bilder

Njuter av semester och ledighet och gör ibland små ansatser till skapande... Altanen är favoritplatsen. 
Jag tycker det är roligt med fina pennor (och fina block också för den delen...). Jag blir glad av att bara se dem och det kliar i fingrarna att få använda. 
Jag har invigt dem med att rita av blommor. Gubbakärlek närmare bestämt. Udda namn på en vacker blomma som jag vet tillhör malvorna. Riktigt vilken vet jag dock inte men det spelar inte så stor roll. Jag håller mig till det lokala namnet Gubbakärlek och kommer antagligen alltid att göra det. 


Och det kanske är det mest passande namnet av alla. Den gubbe som kan motstå den här skönheten måste vara rätt hårdhjärtad. 


De brukar självså sig och dyka upp lite här och var. 

Fler änglar tänkte jag skulle bli färdiga. Vilken dag, hm.... Vilken vecka som helst nu... Den här ligger på tork i solen, jag har strött över salt som jag sedan borstar bort för att få lite liv i bakgrunden.
Det är ju så mycket annat som ska hinnas med nu.

Som att bada fötterna i en sjö...


2 kommentarer:

  1. Gubbakärlek! Vi har sådan här hemma och de dyker, som du säger, upp lite både här och där. Men namnet har jag aldrig hört förr. Dina fina pennor tyckte jag först såg ut som hyllpapper i rullar, haha.

    SvaraRadera
  2. Det tog väldigt lång tid innan jag begrep att inte alla kallade dem så, men här är det vanligt. Och vackert hyllpapper är också en frestelse som gör en glad :)

    SvaraRadera