måndag 30 juni 2014

Flygfärdig

Ja flygfärdig får han vara nu min första ängel. Klar att flyga ut i sommaren.

Rolig har han varit att göra. Nu ska han beskäras en aning för alla färgtesterna längst ner på papperet är väl kanske inget som förhöjer bilden... Antagligen kommer han bli ett kort så småningom.
Jag önskar att jag vore snabbare på att rita men många timmar tar det. Smått meditativt för jag märker inte hur tiden flyger förrän jag tittar på klockan. 

Nästa är redan på gång :)
Och eftersom jag nu har semester... har jag flyttat in många av mina grejor i huset och trängs med övriga familjen på köksbordet mellan frukostattiraljer och dagstidningar. Största fasan är väl att någon spiller på mina änglar...! Men att sitta isolerad för mig själv när alla andra är lediga känns inte roligt så det får bli som det blir.

Ute är det ett massivt regnande. Inte något önskeväder precis men med köksfönstret öppet och alla ljud utifrån känns det ändå sommar. Och vem kan vara missnöjd med det...?


4 kommentarer:

 1. Blir det sådär fint, tycker jag att du ska låta det ta den tid det tar!

  SvaraRadera
 2. Åh Tack :) Det som är det största problemet med långsamheten är att idéerna är fler än jag någonsin kan åstadkomma...

  SvaraRadera
 3. Å, vilken fin änglagosse! När han blir kort vill jag vara först i kön att köpa ett :).

  Visst är det sommar! Det både syns, känns och smakar sommar trots det där regnandet. Smultron, rabarber, fläder, citronfjärilar, sol, vind och vatten och allt det där... Jag önskar dig en skön semester och fortsatt härlig sommar :).

  Kram ~ Maria ~

  SvaraRadera
 4. Så glad jag blir att du tittar in och lämnar en hälsning Maria :) Och visst är det så att regnandet inte kan ta kål på sommarkänslan även om jag muttrar en del när allt blir genomblött... Men då får jag ju med gott samvete sitta vid köksbordet med mina pennor :)

  Jag önskar också dig en fin fortsättning på sommaren. Förhoppningsvis har även du semester så du kan få njuta av den härliga tiden som är nu.

  Kram

  SvaraRadera