fredag 3 maj 2013

Morgonljus

Det är så mycket lättare att kliva upp när solen skiner. Solen lockar och frestar att kliva ur sängen. Lovar att bara man sätter ner fötterna på golvet ska det bli en underbar dag. Visserligen ser man samtidigt att nu borde man verkligen putsa fönstren... Å andra sidan slipper man se det om man istället öppnar dem och fyller huset med luft och ljus. 
På sin galge hänger min nya blommiga klänning och längtar efter att få gå på sommarfest.
På en stol ligger en hög med makens nytvättade skjortor, de längtar jag efter att sätta en sax i. Men säg inte det till honom :) Det finns så många skjorttyger som skulle bli fina i en quilt. Barnens urväxta skjortor har jag sparat just för det ändamålet men jag vet inte just om jag ska hoppas att maken växer ur sina. Men det blir tårta imorgon, det gör det...
Jag har plockat fram mina bokstavsstämplar som jag köpte för en massa år sedan men nästan aldrig använt.
Och jag stämplar grattis i olika färger.
Tyckte jag behövde lite gratulationskort i sortimentet så det ska det få bli. Jag stämplar inte direkt på min bild utan jag sätter samman det i Illustrator. Då får jag en andra chans om det blir fel. Och en andra chans är alltid trevligt.


3 kommentarer:

 1. Jag ser också lapptäckstyger i min mans skjortor. Som tur är har modet ändrats så de stora skjortor han hade förut har ratats för lite mer slimmade varianter. Tur för mig!

  (Jag hittade hit via bloggen Bara Anna och kommer inte ihåg om jag skrivit någon kommentar här tidigare. Inspirerande blogg du har i varje fall!)

  SvaraRadera
 2. Visste väl att det var fler som hade ett gott öga till skjortor :)Tycker ofta det är så fina smårutiga mönster som inte finns att köpa annars och då kliar det i fingrarna. Vad roligt att du hittade hit :)

  SvaraRadera
 3. Jag har använt några av makens skjortor när de blivit nötta på armarna. Passar väldigt bra till lappteknik.

  SvaraRadera