lördag 27 april 2013

Fjädrar och hagel

Ofta blir det mycket spillglas och jag använde en del av det till att göra änglar igår. Så här såg de ut innan bränning.  Har inte hunnit titta på resultatet än men jag hoppas att de är sig någorlunda lika när jag öppnar luckan.


Idag skulle vi hinna mycket i trädgården... Och det började så bra! Med att sopa gångar och kratta upp pinnar och plantera penséer...
Och krypa på marken för att lyckas fotografera en fjäder som fastnat på en krokus...

Ja, jag vet! Det kanske inte räknas till nödvändig trädgårsskötsel. Men det är roligt :)
 
Så helt plötsligt dök de upp vid skogskanten. Molnen, mörka och fientliga. Isen kändes i luften och så anföll de oss med en rejäl hagelsalva. 
Inte mycket att göra mer än att ta skydd inomhus. Å andra sidan kan man få stanna där med gott samvete. Det är rätt bra det med. 
 
 Och se vilket fint loppisfynd mostern dök upp med till mig!

Sådant kan jag inte motstå! Ser fram emot att kunna ha det i någon installation framöver. Bara själva lådan gör mig glad. Allt är så gediget och fint, det är riktiga grejer det :)
 

6 kommentarer:

 1. Änglarna blev säkert jättefina, är så roligt att få se vad du pysslar med.
  Får jag vara nyfiken och fråga vad din man jobbar med? Min jobbar på golfbanan här, i kansliet och shopen, så han jobbar mer nu på sommarhalvåret.
  Ha en skön kväll!

  SvaraRadera
 2. Ha ha, ja nyfiken måste man vara annars får man inget veta :) Han driver ett IT-företag. Det har han gjort sedan han var 19 år så det är verkligen från grunden. Tror dock att han mer än gärna skulle vilja vara på golfbanan på sommarhalvåret han också :)
  Kram

  SvaraRadera
 3. Hej, hej :)! Snubblade in här från en annan blogg och blev överförtjust i dina glasalster. Läste i din profil att du håller till i Tidaholm. Säljer du möjligen på slöjdmässan i Hjo om somrarna?

  /Maria

  SvaraRadera
 4. Vad roligt att du hittade hit Maria :) Nej, jag brukar inte vara på slöjdmässan. Det har blivit mer och mer så att jag helst har velat vara i min egen lokal. Det är lättare att få till det fint med miljön runt omkring då tycker jag. Eller så kanske jag bara är lat... ;) Jag har packat upp och packat ner i det oändliga och en del kras har det blivit.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tar du emot kunder i din lokal? I så fall kanske det är möjligt att titta in på väg upp mot Hjo nån gång?

   Hoppas solen lyser i Västergötland idag också :).
   Vårkram från Maria

   Radera
 5. Jag har inga bestämda öppettider men jag jobbar på att bli mer tillgänglig för besökare. Det går bra att höra av sig och fråga om man kan komma om man står ut med att det inte hela tiden är jätteprydligt... Vet inte om det bara är jag som stökar ner när jag producerar, hoppas inte det ;) Men 28-29 september VET jag att det är prydligt, då är det utställning :)

  Och visst lyser solen här!
  Solskenskram
  Anne

  SvaraRadera